Nasterea Domnului - Craciunul

Biserica Ortodoxă sărbătorește în fiecare an la 25 Decembrie, Nașterea Domnului (Crăciunul). În ziua acestei mari sărbători, Sfânta Liturghie la Mănăstirea Adămeşti a fost săvârșită de Preacuviosul Părinte Protos. Fanurie Beldiman, Stareţul Mănăstirii. Alături de Preacuvioşia Sa s-au aflat şi Preacuvioşii Părinţi, Protos. Nichifor Mihai, Ierom. Macarie Gherghe şi Arhid. Pantelimon Iancu.

În cadrul Sfintei Liturghii Ierom. Macarie, a dat citire Pastoralei la praznicul Naşterii Domnului a Preasfinţitului Părinte Galaction, Episcopul Alexandriei şi Teleormanului.

În cuvântul de învăţătură, Preacuviosul Părinte Stareţ, a vorbit despre importanţa şi frumuseţea duhovnicească a Praznicului Naşterii Domnului care rămâne mereu neschimbat, aducând în sufletele tuturor acelaşi fior de împrospătare a credinţei, aceleaşi sfinte bucurii pe care le simţim din copilărie până la sfârşitul vieţii, aceleaşi veşnice şi mântuitoare adevăruri, aceleaşi nădejdi de bine în viitor, iar la final, Preacuvioşia Sa a urat tuturor celor care poartă numele de Cristian, ani mulţi cu sănătate şi cu bucurie.